Tarot Legging

Bekijk kaartlegging.nl voor meer kaartleggingen.


Het is bij een tarot legging en andere leggingen niet de bedoeling om een concrete vraag te stellen waar je een pasklaar antwoord op verwacht. Een vraag als ‘Wat is nu belangrijk bij deze situatie?’ is bijvoorbeeld een geschikte vraag.

Accepteer geen uitleg die tegen je gevoel ingaat. Het kan zijn dat je enige tijd nodig hebt om de uitleg te vatten. In wezen is het een spel waarbij je onbewuste communiceert met de tarotkaarten. De beelden van de tarotkaarten werken in op de in je onbewuste aanwezige voorstellingen. In die communicatie kun je op een nieuw perspectief ten opzichte van de bevraagde situatie komen te staan.

Uiteraard zal je gezond verstand je zeggen of een uitleg wel of niet acceptabel is voor jou op dit moment. De tarot mag je nooit de baas over je laten worden, zelf blijf je verantwoordelijk voor je keuzes.Tarot - Keltisch kruis
Het Keltische kruis
De meest bekendste tarotlegging is toch wel het Keltisch kruis. Hierbij kies je 10 willekeurige kaarten, welke vervolgens in de tarot legging online stuk voor stuk behandeld zullen worden.

Tarot - Driekaart legging
Driekaart legging
Gebruik de driekaartlegging voor als je een vraag hebt over het verleden, heden en de toekomst. Je kiest hierbij 3 willekeurige kaarten, lees ze en laat ze langzaam bezinken.

Tarot - Maandwiel legging
Maandwiel legging
Het Maandwiel geeft inzicht voor een maand. Je kunt deze legging gebruiken voor de aankomende maand, maar ook aan het einde van de maand.


Waarschuwing

Hoewel de tarot leggingen op deze site zo veel mogelijk gebaseerd zijn op jouw eigen invloed, kan het voorkomen dat je het absoluut niet eens bent met een uitslag. Behoudt in dat geval je eigen mening en laat de uitslagen op deze site niet jouw leven leiden. Zie deze site als een soort hulpmiddel om inzicht te krijgen op bepaalde problemen en/of mogelijkheden.Nog meer sites:

Bekijk kaartlegging.nl voor meer kaartleggingen.


Bezoek deze pagina om jouw engelengetal te berekenen.

orakelkaarten van orakels.net

engelenorakel.nl


  • Gepubliceerd
    30 sep 2017
  • Paginaweergaven
    1.563
Bovenaan