Home

Welkom op gouwepeer.nl

Sinds zaterdag 1 juli 2017 is gouwepeer.nl van phpBB3.2 over gegaan naar Xenforo 1.5.14. Momenteel is de nieuwe homepage nog in aanbouw. Een back-up van de oude forum met de daarbij behorende complete homepage is te vinden op gouwepeer.nl/phpbbforum.

Wie is Gouwepeer?

Gouwepeer is naast de maker van deze website ook eigenaar van een schildersbedrijf. De naam gouwepeer komt van een beeldje die ooit als een verjaardagscadeau is gegeven. Het domeinnaam gouwepeer.nl is op donderdag 19 juni 2003 geregistreerd. Deze site heeft sinds 2015 de huidige vorm gekregen.


Wat is gouwepeer.nl?

Gouwepeer.nl is een website met een forum over verschillende onderwerpen. In het “ artikelen van het www ” gedeelte komen bijzondere artikelen te staan die op andere sites op het internet staan. Het “ Leuke weetjes ” deel bestaat uit eigen artikelen.

Verder zijn zowel op de site als op het forum de volgende onderwerpen te vinden:

Spiritualiteit: het meest actieve forumdeel.

Het Heelal: alles over de ruimte.

Wetenschap

Natuur

Verder heeft het forum een actieve forumdeel voor de leden. Dit forumdeel is alleen toegankelijk voor ingelogde leden. Indien een forumlid voldoende actief is ontvangt hij of zij een uitnodiging met toegang tot het vaste leden forum. Dit forumdeel is dus afgeschermd voor niet ingelogde bezoekers en ingelogde leden zonder deze toegang.

Een forum heeft weinig te bieden zonder leden. Dus hoe meer leden, hoe gezelliger het hier wordt. Registreren staat voor iedereen vrij.

  • Gepubliceerd
    18 dec 2017
  • Paginaweergaven
    12.074