Home

Welkom op gouwepeer.nl

Het domeinnaam gouwepeer.nl is op donderdag 19 juni 2003 geregistreerd. Deze site heeft inmiddels de nodige wijzigingen ondergaan en is nu een forum met verschillende onderwerpen en uitgebreide opties.
Dit forum is echter meer dan een standaard forum. Er zijn zeer uiteenlopende onderwerpen beschikbaar. Zit er een onderwerp tussen die je niet wilt volgen? Druk eenvoudig op de "Negeer" button om dit onderwerp niet meer te zien. In de negeerlijst kan deze actie altijd weer ongedaan worden gemaakt. Verder heeft dit forum ook een Sociale Status pagina. Hier kan je jouw eigen interesses delen en anderen kunnen daar weer op reageren. Naast deze optie zijn er ook nog Sociale Groepen te vinden. Deze groepen worden momenteel gebruikt voor RSS Feeds van externe pagina's. Door lid te worden van zo'n groep krijg je ook de resultaten van die RSS Feeds in het overzicht met nieuwe berichten te zien. Geen zin meer om zo'n groep te volgen? Uitschrijven is dan met 1 klik gebeurd. Wil je zelf een sociale groep aanmaken? Ook dat kan, zodat jij de beheerder van die groep wordt.
Verder heb je in jouw account de mogelijkheid om persoonlijke notities op te slaan, opgeslagen bladwijzers te bekijken en zelfs de mogelijkheid om ,zelf jouw account te verwijderen zonder tussenkomst van een beheerder. Hierbij geldt wel een extra check (invoeren wachtwoord) en een afkoelperiode waarin het proces ongedaan kan worden.
Het forum zelf is openbaar, op een paar uitzonderingen na:
  • Forumdeel Forumleden is uiteraard alleen zichtbaar voor ingelogde forumleden
  • Het forum Mijn Documenten is volledig privé zodat geplaatste berichten alleen voor jouwzelf zichtbaar zijn. Ideaal om bijvoorbeeld pdf bestanden op te slaan (bijvoorbeeld aankoopbonnen in verband met garantie)
Bij het gebruik van bovenstaande toepassingen is het wel zeer verstandig om jouw account goed te beveiligen. Denk hierbij aan een goed wachtwoord in combinatie met de Twee-stappen-verificatie.
Voor alle (nieuwe) leden: wees welkom op dit forum. Lees de regels en voorwaarden, bekijk de info pagina en stel rustig een vraag aan een moderator of admin indien iets niet duidelijk is.
Een forum heeft weinig te bieden zonder leden. Dus hoe meer leden, hoe gezelliger het hier wordt. Registreren staat voor iedereen vrij.

  • Gepubliceerd
    18 dec 2017
  • Paginaweergaven
    13.379