Home


Menu

Astrologie


Leuke Weetjes


Artikelen van het www


Welkom op gouwepeer.nl

Sinds zaterdag 1 juli is gouwepeer.nl van phpBB3.2 over gegaan naar Xenforo 1.5.14. Momenteel is de nieuwe homepage nog in aanbouw. Een back-up van de oude forum met de daarbij behorende complete homepage is te vinden op gouwepeer.nl/phpbbforum.

Wie is Gouwepeer?

Gouwepeer is naast de maker van deze website ook eigenaar van een schildersbedrijf. De naam gouwepeer komt van een beeldje die ooit als een verjaardagscadeau is gegeven. Het domeinnaam gouwepeer.nl is op donderdag 19 juni 2003 geregistreerd. Deze site heeft sinds 2015 de huidige vorm gekregen.


Wat is gouwepeer.nl?

Gouwepeer.nl is een website met een forum over verschillende onderwerpen. Naast de homepage en het forum heeft gouwepeer.nl een facebook pagina. In het “ artikelen van het www ” gedeelte komen bijzondere artikelen te staan die op andere sites op het internet staan. Het “ Leuke weetjes ” deel bestaat uit eigen artikelen.

Verder zijn zowel op de site als op het forum de volgende onderwerpen te vinden:

Het Heelal: alles over de ruimte.

Wetenschap

Spiritualiteit

En nog een pagina voor handige links.

Het forum:

Het forum bestaat uit een grotendeels open onderwerpen. Deze onderwerpen zijn door iedereen te lezen. Ook is er een gesloten deel. Dit deel is alleen zichtbaar voor ingelogde leden. Leden met 10 berichten of meer kunnen ook in het "vaste leden hoekje" lezen en reageren. Zo blijft sommige informatie binnen het forum zelf.

Een forum heeft weinig te bieden zonder leden. Dus hoe meer leden, hoe gezelliger het hier wordt. Registreren staat voor iedereen vrij.


  • Gepubliceerd
    18 dec 2017
  • Paginaweergaven
    5.650
Bovenaan