Regels en voorwaarden

Forum Regels

Inhoud

Algemene regels en voorwaarden(top)

Algemene regels en voorwaarden:

De aanbieders ("wij", "ons", "onze") van de dienst voorzien door deze website ("Dienst") zijn niet verantwoordelijk voor de door gebruikers geplaatste inhoud en accounts ("Inhoud"). De berichten die geplaatst worden zijn alleen een uiting van de standpunten van de auteur.

Je gaat ermee akkoord om de Dienst niet te gebruiken om materiaal te plaatsen of ernaar te linken dat lasterlijk, beledigend, haatdragend, bedreigend, spam of spam-achtig, aanstootgevend of erotisch is, persoonlijke informatie van anderen bevat, het auteursrecht schendt, illegale activiteiten aanmoedigt, of anderszins in strijd is met de wet.

We behouden het recht om elke geplaatste Inhoud te verwijderen of te wijzigen om welke reden dan ook, zonder verdere verklaring. Aanvragen om Content te verwijderen of aan te passen zullen alleen gedaan worden naar ons goeddunken. We behouden het recht om op elk moment actie te ondernemen tegen elke account binnen de Dienst.

Je verleent ons een niet-exclusieve, permanente, onherroepelijke, onbeperkte licentie voor het gebruiken, publiceren, of opnieuw publiceren van je content in verband met de Dienst. Je behoudt de auteursrechten over de Inhoud.

Alle Inhoud die je plaatst of upload kan nagekeken worden door onze medewerkers. Plaats geen Inhoud die je als privé of confidentieel beschouwd.

Deze voorwaarden kunnen op elk moment worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Als je niet akkoord gaat met deze voorwaarden, gelieve dan niet te registreren of maak geen gebruik van deze Dienst. Als je je account wenst te sluiten, neem dan contact met ons op.


Gedragsregels:
Naast bovenstaande algemene regels en voorwaarden gelden op dit forum ook gedragsregels. Bekijk hier de gedragsregels van dit forum.

Gedragsregels(top)

Gedragregels
- Hou je taalgebruik netjes en beleefd. Ga met respect met elkaar om.

- Het is altijd netjes om jouzelf voor te stellen op dit forum. Voorstellen kan in dit forumdeel en is alleen toegankelijk voor ingelogde leden.

- Op de persoon gerichte beledigingen zijn nooit op het forum toegestaan. Niet als forum bijdrage, niet via een privé bericht en niet als signature.

- Herlees je bericht voor je het plaatst. Dit om misverstanden te voorkomen. Zorg er voor dat het in begrijpelijke taal geschreven is en dat je geen forum regels schendt.

- Seksistisch getinte inhoud en pornografie zijn op het forum niet toegestaan. Dit geldt zowel voor verwijzingen, signaturen en afbeeldingen alsook voor forum avatars en profielafbeeldingen.

- Het plaatsen van email adressen en telefoonnummers in openbare topics zijn niet toegestaan, tenzij hiervoor goedkeuring is verleend. Forumleden kunnen via een privé bericht contact met elkaar opnemen.

- Beheerders en moderators zijn gerechtigd om berichten te verwijderen of aan te passen.

Reclame(top)

Reclame:
Voor forumleden met een eigen website en/of praktijk is het toegestaan om een link op de volgende plaatsen te zetten:
- In het gebruikerspaneel bij profiel (profiel wijzigen --> website)
- Als aanklikbare link in het onderschrift (gebruikerspaneel -- >profiel --> onderschrift wijzigen)
- In het forumdeel sites van leden
- eigen evenementen mogen toegevoegd worden, mits dit naast de verdere deelname aan het forum gebeurt. Indien deelname alleen maar ter promotie voor een eigen website/webshop/praktijk en/of voor het toevoegen van eigen activiteiten zal dit als spammen worden aangemerkt.

Alle overige vormen van reclameren is niet toegestaan.
Bij enige twijfel of iets is toegestaan is het verstandig om dit met een moderator of admin te overleggen.

Profiel(top)

Profiel:
Avatar
Het is niet toegestaan om bewegende avatars te gebruiken. Een niet hinderlijk bewegende avatar kan worden gedoogd maar in geval van hinder zal deze worden verwijderd. Bij problemen met het plaatsen van een avatar kan uiteraard altijd hulp aan een moderator of admin worden gevraagd.