Welkom op gouwepeer.nl

Homepage

Welkom op gouwepeer.nl

Gouwepeer Home


Welkom op de pagina van gouwepeer.nlWie is Gouwepeer?

Gouwepeer is naast de maker van deze website ook eigenaar van een schildersbedrijf. De naam gouwepeer komt van een beeldje die ooit als een verjaardagscadeau is gegeven. Het domeinnaam gouwepeer.nl is op donderdag 19 juni 2003 geregistreerd. Deze site heeft sinds 2015 de huidige vorm gekregen.


Wat is gouwepeer.nl?

Gouwepeer.nl is een website met een forum over verschillende onderwerpen. Naast de homepage en het forum heeft gouwepeer.nl een facebook pagina. In het “ artikelen van het www ” gedeelte komen bijzondere artikelen te staan die op andere sites op het internet staan. Het “ Leuke weetjes ” deel bestaat uit eigen artikelen.

Verder zijn zowel op de site als op het forum de volgende onderwerpen te vinden:

Het Heelal: alles over de ruimte.

Wetenschap

Spiritualiteit

En nog een pagina voor handige links.

Het forum:

Het forum bestaat uit een grotendeels open onderwerpen. Deze onderwerpen zijn door iedereen te lezen. Ook is er een gesloten deel. Dit deel is alleen zichtbaar voor ingelogde leden. Leden met 10 berichten of meer kunnen ook in het "vaste leden hoekje" lezen en reageren. Zo blijft sommige informatie binnen het forum zelf.

Een forum heeft weinig te bieden zonder leden. Dus hoe meer leden, hoe gezelliger het hier wordt. Registreren staat voor iedereen vrij.

Facebook

Gouwepeer.nl heeft ook een facebookpagina. Vind je deze pagina leuk? Klik dan onderaan de pagina op "vind ik leuk".

Formulier

Bij problemen met het forum, op- of aanmerkingen of een leuk idee: klik hier voor het formulier.

Veel plezier op deze site


facebook

cron
cron